Halvorsbøle

Acems internasjonale retrettsenter ved Randsfjorden

Halvorsbøle ligger i Jevnaker, en drøy times kjøring fra Oslo eller Gardermoen, på en høyde med panoramautsikt over Randsfjorden og landskapet rundt. Deltagerne på kurs og retretter innkvarteres på enerom med eget bad og utsikt over innsjøen. Halvorsbøle har tilgang til en sjarmerende liten strand og et nettverk av veier og stier i skogen, med gode muligheter for forfriskende turer.

Etter Acems overtagelse av Halvorsbøle i juni 2003 kan vi tilby et et svært egnet kurssted for våre aktiviteter, beliggende i stille og naturskjønne omgivelser.

Stedet har 73 komfortable rom, med sengekapasitet til 110 personer. Med et sammenlagt inne-areal på 5600 kvadratmeter, tilbyr Halvorsbøle også klasserom, forelesningssaler, spisesaler, rekreasjonsområder, yogarom og andre fasiliteter forbundet med et konferansesenter av profesjonell standard.

Halvorsbøle har tidligere blitt brukt til budsjettkonferanser av en rekke norske regjeringer, og stedet var vertskap for de hemmelige forhandlingene som i 1993 ledet frem til Oslo-avtalen mellom Israel og Palestina.

Kommende aktiviteter på Halvorsbøle

Halvorsbøle

Regnskyer mot Jevnaker. Foto: Torbjørn Hobbel

En kort video:

Kart: